Myggen's

Om os

Skræddersyede arrangementer med afsæt i nørderi, velsmag og kærligheden til mad

Myggen’s er startet på passion og drømme. Lær hvilke her og vær helt tryg, når du vælger os til dit næste arrangement.

Myggens show 2

Siden jeg var knægt har jeg haft stor interesse for mad

Nogen spiser for at leve, jeg lever for at spise. Livet er simpelthen for kort til kedelig og smagsløs mad. Jeg var sgu nok lidt af en brokrøv som dreng, og fik derfor hurtigt besked på, at hvis maden ikke var god nok, så kunne jeg da bare lave den selv. Og så måtte jeg jo i gang.

Kærligheden til mad er enorm, og jeg nyder at bruge en masse tid på at lave maden, for så at bruge meget kort tid på at spise den. Det er der mange der ikke forstår, men jeg hygger mig med det. Jeg vil gerne lave alt det jeg overhovedet kan fra bunden. At bruge et døgn på at lave en rødvinssauce, når man kan få en udmærket en på flaske, det er sgu da lidt skørt. Men så må I kalde mig skør.

Apropos det at kalde, så er Myggen det navn jeg hurtigt fik på mig, da jeg i mine helt unge dage tog fodboldstøvlerne på, I Herning Fremad. Navnet har siden holdt ved, så det lå jo lige til selvsamme højre – fodbold-ben, at min virksomhed skulle hedde Myggen’s.

Jeg går meget op i at maden smager, og ser flot og indbydende ud. Smagen er og bliver det vigtigste, og jeg flueknepper gerne for at få maden helt perfekt. Har man gode råvarer, så skal de simpelthen også behandles med respekt. Ligeledes vil jeg at meget gerne ha’ lov til at præsentere maden, og fortælle den historie der er omkring menuen, ligesom den historie der er med en god flaske rødvin.

Jeg vil ikke gå på kompromis med kvaliteten og vil levere mad og madoplevelser, som simpelthen bare er i orden. Kunden har behovet og ønskerne, og så er det min fornemmeste opgave at opfylde dem.

Som grillmand har jeg efterhånden prøvet lidt af hvert. Jeg har i flere år været en del af det danske Grillandshold, og vundet mange præmier med det ved blandt andet Verdensmesterskaberne i Memphis USA. Ligeledes har jeg med Grilleriet Aalborg vundet DM i grill samlet to gange og vundet flere DM kategorier med Team Myggen.

Myggen's team
Nikolaj Gade Hvirvelkær kok

Hvad kan Myggen's tilbyde?

Grillkurser

Lær at mestre grillen og imponer dine venner med lækre retter. Vores kurser er skræddersyet til både nybegyndere og erfarne grillentusiaster. Du vil lære alt om råvarer, varmekilder og tilberedningsmetoder, mens vores erfarne grillmestre giver dig masser af tips og tricks. Tøv ikke med at tilmelde dig vores grillkurser og tag din grillteknik til næste niveau!

Event Truck

Med hele 43 m2, står Event Trucken klar til at rykke ud til dit næste arrangement. Brug den som reklamesøjle, mobilt showroom, teambuilding, festlokale, møde, konferencerum og meget mere.

Selskaber

Lad vores erfarne team af eventplanlæggere i samarbejde med dig skræddersy et unikt og personligt arrangement, der passer til dine ønsker og behov. Vi tager os af alt fra planlægning til udførelse, så du kan slappe af og nyde din begivenhed.

Catering

Lad Myggen’s stå for cateringen til din helt særlige begivenhed. Vi tilbyder en bred vifte af catering muligheder, herunder alt fra klassiske buffeter til moderne fingerfood og gourmetmad. Vores professionelle og dedikerede cateringteam vil sørge for, at dine gæster nyder en uforglemmelig madoplevelse, fra den første servering til det sidste glas vin.

Pizzakurser

Vores pizzakurser kan tilpasses enhver begivenhed, uanset om det er til en fødselsdag, jubilæum, konfirmation eller studentergilde. Vi tror på, at madoplevelsen er en vigtig del af enhver festlig begivenhed, og vores dygtige kokke og grillmestre vil sørge for at skabe en menu, der passer perfekt til dit arrangement.

Ekspertise

Hos Myggen’s har vi stolte traditioner inden for madlavning og grilloplevelser, og vi har mere end 15 års erfaring med at skabe uforglemmelige madoplevelser til vores kunder. Vores passion for madlavning og grillmad har ført os gennem utallige begivenheder og fester, hvor vores dygtige kokke og grillmestre har imponeret gæsterne med deres kulinariske færdigheder.