Myggen's

Vi tilbyder

En bred vifte af skræddersyede grilloplevelser til både private og erhvervskunder

Vores arrangemanter spænder alt fra intime grillfester til store firmaarrangementer, og vores erfarne team vil sørge for en uforglemmelig oplevelse, hvor dine gæster vil være med ved grillen og deltage i madlavningen.

Fersk kød på kul

Unikke grilloplevelser til enhver begivenhed

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder, så du kan skræddersy din grilloplevelse til netop dine behov og ønsker. Vores grillkurser er perfekte til dig, der ønsker at lære at mestre grillen og imponere dine venner med lækre retter. Vores erfarne grillmestre vil give dig masser af tips og tricks om råvarer, varmekilder og tilberedningsmetoder, så du kan tage din grillteknik til næste niveau.

Hvis du er på udkig efter en unik og anderledes måde at markere din begivenhed på, kan vores Event Truck være lige det, du leder efter. Med sine 43 m2 kan den bruges til alt fra reklamesøjle og mobilt showroom til teambuilding, festlokale og konferencerum.

Giv din næste fest et pift af grillmagi med Myggen's arrangementer

Hos Myggen’s kan du ikke kun lære om grillopskrifter og -teknikker gennem vores grillkurser, men også om pizzaer! Vores pizzakurser er en sjov og lærerig måde at tilbringe tid med venner eller kollegaer, hvor I kan lære alt om pizzabagning og få nogle fantastiske smagsoplevelser.

Men det er ikke alt, hvad vi kan tilbyde. Ud over vores kurser laver vi også grillmad til en bred vifte af arrangementer, fra bryllupper og konfirmationer til receptioner og firmafester. Vi kan skræddersy menuer til alle slags begivenheder og tilbyde enestående gastronomiske oplevelser, der vil imponere dine gæster.

Vi tilbyder også teambuilding arrangementer, hvor I kan samarbejde og forbedre jeres færdigheder ved grillen og i køkkenet. Vores teambuilding arrangementer er en sjov måde at styrke samarbejdet og teamwork i en afslappet og uformel atmosfære.

Find et arrangement, der passer til dit behov

Firmafrokost

En firmafrokost er en oplagt mulighed for at styrke sammenholdet og relationerne på arbejdspladsen.

Privat arragngementer

Vores grilloplevelser er perfekte til private arrangementer, da de giver en afslappet og social atmosfære, mens du nyder velsmagende grillmad og lærer nogle nye færdigheder.

Grillkursus

Grillkurser er en fantastisk måde at lære nye færdigheder på, uanset om du er en begynder eller en erfaren grillmester.

Reception

Vi tilbyder skræddersyede receptionsarrangementer til virksomheder og organisationer i alle størrelser og brancher.

Julefrokost

Vi har også erfaring med at arrangere julefrokoster for både små og store grupper, så uanset om I er en lille eller stor virksomhed, kan vi hjælpe med at skabe den perfekte julefest.

Teambuilding

Vi tilbyder en række forskellige teambuilding aktiviteter, der spænder fra sjove og udfordrende grill-konkurrencer til teamwork-øvelser, der kan hjælpe med at udvikle tillid og kommunikation.

Pizzakurser

Vores pizzakurser kan arrangeres som en enkeltstående aktivitet eller som en del af en større begivenhed såsom et firmaarrangement, teambuilding eller en privat fest.

Martin Mygdam stod for planlægning, levering og servering af mad og drikke til vores jubilæumsfest for ca. 200 gæster i telt. Martin leverede en anderledes, men helt igennem forrygende menu til vores gæster, som i den grad blev bemærket. Vi fik usædvanligt mange positive tilbagemeldinger - også dagen efter. Det smagte virkelig godt og tog sig rigtig godt ud med servering ved bordene. Martin havde også sørget for personale til arrangementet og de mødte os med smil, hjælpsomhed og stort overblik. Der manglende aldrig noget nogen steder. Det var en virkelig god oplevelse og jeg kontakter strakt Martin, næste gang vi skal holde et større arrangement.

Margrethe Direktør hos Stepto

Martin Mygdam stod for planlægning, levering og servering af mad og drikke til vores jubilæumsfest for ca. 200 gæster i telt. Martin leverede en anderledes, men helt igennem forrygende menu til vores gæster, som i den grad blev bemærket.

Margrethe Direktør hos Stepto