Myggen's

Munken

Velkommen til Løkkens nye kulinariske samlingspunkt

Vi er glade for at kunne meddele, at Martin “Myggens” Mygdam har overtaget det kendte Galleri Munken, som nu skal fungere som hjertet for Myggens oplevelser.

Unikke oplevelser leveret af Myggen's

Med mange års erfaring inden for selskaber og events samt en imponerende karriere inden for grill og gastronomi, har Martin og hans team store ambitioner om at skabe unikke oplevelser for kunder og gæster.

“Jeg har altid drømt om at skabe mit eget kulinariske samlingspunkt, og Munken er det helt perfekte sted at videreudvikle på konceptet”, udtaler Martin Mygdam. “Vi vil fortsætte med at levere højkvalitetsmad og fantastiske oplevelser og tilføje vores egen signatur til stedet”. 

Oplev temaaftener, kurser, teambuilding, bryllupper, konfirmationer, fødselsdagsfester, firmafester og julefrokoster.

Munken opholdsstue
Myggen's anretning 7

Temaaftener med overraskende og spændende smagsoplevelser

En særligt spændende del af vores koncept er vores temaaftener. Her vil menuen være planlagt på forhånd, og vi vil bombardere dine smagsløg med forskellige oplevelser. Vi udfordrer gerne dine smagsløg med overraskende og spændende smagsoplevelser, og vores motto er, at “nej, det skal ikke bare være godt nok”. Vi vil altid stræbe efter at levere den bedste mulige oplevelse for vores gæster. 

Martin og hans team har allerede flere ideer i pipelinen, herunder fisk og skaldyr, vildt og svampe, BBQ, italiensk, grisefest på den fede måde, den udfordrende aften, vin og champagneaften og meget mere.

"Jeg glæder mig utroligt meget til at dele vores passion for mad og gastronomi med Løkken og omegn."

Martin “Myggen” Mygdam

Munken

Cases fra tidligere private arrangementer

Nedenfor kan du se et udvalg af cases fra tidligere private arrangementer, som kan give dig inspiration til at planlægge din egen unikke begivenhed med vores hjælp. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der tager højde for jeres behov og ønsker, så I kan få en mindeværdig og anderledes begivenhed, der skiller sig ud fra de traditionelle arrangementer.