Myggen's

Allergener

Vi ønsker, at alle vores gæster kan nyde deres måltid trygt og uden bekymringer. Derfor gør vi opmærksom på, at der kan forekomme allergener i vores retter.

Hvis du har en fødevareallergi eller -intolerance, anbefaler vi, at du kontakter os, så vi kan give dig en detaljeret oversigt over allergener i vores produkter.

Her kan du finde information om allergener

Du kan altid få oplysninger om allergener:

  • På et skilt ved vores lokation
  • På denne hjemmeside
  • Ved henvendelse til vores personale

Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med at finde de oplysninger, du har brug for, så du trygt kan vælge din mad.

Vi følger fødevarestyrelsens retningslinjer.

Vi informerer om følgende 14 grupper af allergener:

  1. Glutenholdige kornprodukter (fx hvede, rug, byg, havre, spelt)
  2. Krebsdyr (fx rejer, krabber, hummere)
  3. ÆG
  4. Fisk
  5. Jordnødder
  6. Soja
  7. Mælk og mælkeprodukter
  8. Nødder (fx mandler, hasselnødder, valnødder, cashewnødder, pecannødder, paranødder, pistacienødder, macadamianødder)
  9. Selleri
  10. Sennep
  11. Sesamfrø
  12. Svovldioxid og sulfitter (bruges som konserveringsmiddel)
  13. Lupin
  14. Bløddyr (fx muslinger, østers, blæksprutter)