Beskrivelse
Tidspunkt: fredag den 7. november 2025 kl. 12.00 – fredag den 7. november 2025 kl. 12.00
Myggen’s Drop-Off Dinner – Fredag uge 45
Myggen’s varmrøget laks med Gambas Pil Pil
Myggen’s varmrøget laks med Gambas Pil Pil, urtemayo, peberfrugtedip, smørristede blomkål, salat og toast melba
Bestil min. 2 kuverter senest onsdag d. 5. nov. kl. 12.00 og få leveret fredagens dinner direkte til døren.
Levering: Der leveres til byerne fra Løkken til Aalborg. Bor du længere væk bliver der et opsamlingsted ved Gigantium.
Guide til opvarmning af din Myggen’s Drop-Off Dinner-menu:
Myggen’s varmrøget laks med Gambas Pil Pil
Laks: Lun i 10-15 min ved 150 grader, med skindet på. Pas nu på med at give den for meget. Lad hvile i 5 min. Tag skindet af inden servering.
Rejer: Lun de 5 min hvor laksen hviler
Blomkål: Kan spises både kold og varm. Hvis varm, så lun det sammen med rejerne.
Peberfrugt: Er klart bedst kold
Mayo: Jamen den smager bare godt
Brød: Hold tørt på køkkenbordet
Salat: Vend det lige rundt inden servering
Velbekomme!
Mad til hyggen—ring til Myggen 😉
