Om Myggen

Siden jeg var knægt har jeg haft interessen for at lave mad.

Nogen spiser for at leve, jeg lever for at spise. Livet er simpelthen for kort til kedelig og smagsløs mad. Jeg var sgu nok lidt af en brokrøv som dreng, og fik derfor hurtigt besked på, at hvis maden ikke var god nok, så kunne jeg da bare lave den selv. Og så måtte jeg jo i gang.

Kærligheden til mad er enorm, og jeg nyder at bruge en masse tid på at lave maden, for så at bruge meget kort tid på at spise den. Det er der mange der ikke forstår, men jeg hygger mig med det. Jeg vil gerne lave alt det jeg overhovedet kan fra bunden. At bruge et døgn på at lave en rødvinssauce, når man kan få en udmærket en på flaske, det er sgu da lidt skørt. Men så må I kalde mig skør.

Apropos det at kalde, så er Myggen det navn jeg hurtigt fik på mig, da jeg i mine helt unge dage tog fodboldstøvlerne på, I Herning Fremad. Navnet har siden holdt ved, så det lå jo lige til selvsamme højre – fodbold-ben, at min virksomhed skulle hedde Myggens.

Jeg går meget op i at maden smager, og ser flot og indbydende ud. Smagen er og bliver det vigtigste, og jeg flueknepper gerne for at få maden helt perfekt. Har man gode råvarer, så skal de simpelthen også behandles med respekt. Ligeledes vil jeg at meget gerne ha’ lov til at præsentere maden, og fortælle den historie der er omkring menuen, ligesom den historie der er med en god flaske rødvin.

Jeg vil ikke gå på kompromis med kvaliteten og vil levere mad og madoplevelser, som simpelthen bare er i orden. Kunden har behovet og ønskerne, og så er det min fornemmeste opgave at opfylde dem.

Som grillmand har jeg efterhånden prøvet lidt af hvert. Jeg har i flere år været en del af det danske Grillandshold, og vundet mange præmier med det ved blandt andet Verdensmesterskaberne i Memphis USA. Ligeledes har jeg med Grilleriet Aalborg vundet DM i grill samlet to gange og vundet flere DM kategorier med Team Myggen.

Myggens Grillerier

Med mere end 15 års erfaring

Med mere end 15 års erfaring med at afholde Grillkurser og ”hands on” arrangementer er du sikret den fedeste oplevelse når jeg rykker ud med min grillshow. Er det din virksomhed der skal afholde en sommerfest hvor I mangler aktivitet, eller er I en herregruppe der vil dyste om at grille store bøffer, så rykker jeg ud og hjælper jer der hvor det passer Jer. Hvis I ikke har stedet og pladsen, så hiver jeg trucken med, så I ikke skal bruge tid på at leje et telt og ikke mindst sætte det op.
Jeg kan skræddersy arrangementet til Jer, så hvis I ønsker at have en aften med et bestemt tema, så er det det vi laver. Det kunne være ”fisk og skaldyr”, ”Snakcks”, ”BBQ”, ”Røgning”, ”Træpillegrill” og lign.

Myggens Event Truck

Både med og uden forplejning.

Både med og uden forplejning.
Udover at jeg indimellem rykker min Truck med til diverse grillarrangementer, så kan I leje Trucken til det I skal bruge den til. I kan sågar give den det look som I ønsker, så jeres kunder/gæster ikke er i tvivl om at det er Jeres firma de skal besøge. Skal I have et anderledes sted at afholde jeres næste møde/konference, så kan Trucken komme derhen hvor I mangler den. Det kunne også være:
Messer
Receptioner
Lancering af et produkt
Mobilt Showroom
Reklamesøjle så det basker og kan ses fra nær og fjern.
Spillerum for E-Gamere
Bureau til sports Stævner med sponsorere på siden og taget af trucken

Ring eller skriv og få et godt tilbud.

Myggens Selskaber

Står I/du og mangler den helt unikke og anderledes madoplevelse

Står I/du og mangler den helt unikke og anderledes madoplevelse til din næste fest. Så ruller jeg afsted med mit mobile køkken, som primært består af en ordentlig røvfuld griller, så jeg kan lave maden hjemme hos Jer i jeres firma eller i dit private hjem. Når først jeg ruller ind på matriklen, så går der ikke mange minutter, førend duften af maden fra grillerne breder sig. Jeg står selvfølgelig for at få tilberedt maden til perfektion, og om du er til stor buffet, eller tallerkenanrettet 4-5 retters menu, så kan du få det som du vil. Jeg tager et møde med Jer, og sammen finder vi den menu, som passer til lige netop jeres selskab. Firmafest, bryllup, konfirmation, julefrokost, fødselsdage og lign. I siger bare til. Jeg klarer nemt selskaber på flere 100 mennesker. Tager bare lidt ekstra griller med

Myggens Catering

Står du ikke lige og har tid til den helt store forkromede grilloplevelse

Står du ikke lige og har tid til den helt store forkromede grilloplevelse, men til gengæld gerne vil have noget smagfuldt og lækkert mad til din virksomhed eller i privaten, så klarer vi også det.
Om der skal der serveres Spareribs og flødekartofler til virksomhedens frokost eller skal I ha’ højt belagt smørrebrød, eller tapas, så kan jeg godt komme med det. Min 40 personer eller efter nærmere aftale.

Myggens ekspertise

Mangler du simpelthen bare lige ham der skal hjælpe dig med at lave et fedt arrangement hvor

Mangler du simpelthen bare lige ham der skal hjælpe dig med at lave et fedt arrangement hvor I kan tænke mad eller grill ind, så gør jeg skam gerne det. Jeg har stået for en grillkokkedyst med det danske herrelandshold i Håndbold. Det samme med Håndbolddrengene fra Aalborg håndbold som dystede i madlavning på Siemens produkter hos Svane køkkenet. Ligeledes har jeg laver grillshow på Messer flere steder i landet.
Jeg har lavet opskrifter for både Weber og Backyard Living, og deltaget som grillkok i Masterchef.

Grillkursus Aalborg