Teambuilding

Styrk moralen og sammenholdet

Inviter dine kolleger eller venner til en grilldyst, hvor dine evner som grillkok og din organisatoriske sans sættes på prøve. Steg den bedste bøf, anret den flotteste tallerken, eller hiv et es op af ærmet, som ikke lige var ventet.

Med et grill teambuilding arrangement er du sikret en festlig dag/aften. Udover du med garanti får kreeret noget lækkert mad, får I set hinanden fra en anden side end I er vant til. Hvem er egentlig bedst i et køkken/ved grillen, hvem har flair for at anrette en flot tallerken, og hvem har bare gået og skjult sine talenter, og pludselig agerer chefkokken der tager styringen når der skal serveres mad.
I en hyggelig og afslappet atmosfære, guides I igennem arrangementet, så I uanset Jeres evner ved grillen er både mætte og en god grilloplevelse rigere til slut.
Da vores Grill-Teambuilding er mobil, kan I selv bestemme hvor I vil holde arrangementet. Vi kommer gerne og sætter op på Jeres matrikel, og kan naturligvis medbringe service mm.
Teambuildingarrangementerne kan bestilles både med og uden drikkevarer.
Et teambuildingarrangement vil typisk vare fra 4 timer

Teambuilding pakker

Styrk moralen og sammenholdet

Blind box challenge:

I ved ikke på forhånd hvad I skal kreere. I får udleveret en række lækre råvarer og der fastsættes et tidspunkt hvor maden skal være klar. Det er så Jeres opgave i Gruppen at finde ud af hvordan I vil lave og servere maden.

Der vil altid være et stort udvalg af dagligdags råvarer til kurserne. Såsom: salt, peber, sukker, olier, vine, melprodukter, mejerivarer, friske krydderurter og krydderier

Eksempel på madvarer i Boxen! (Klik)

Forret: Hele skærising, fennikel, dild, grønne asparges, citron, kørvel, brød
Hovedret: Rib Eye Steak, pak choy kål, mini kartofler, oksefond, fløde, bacon, rabarber, vin
Dessert: Ananas, sukker, fløde, bær, valnødder, vanilje

Den ”rimelig” sikre:

Menuen er givet på forhånd, og I ved hvor I skal hen. Retterne gennemgås, så I har en opskrift at forholde Jer til. Selvfølgelig kan Jeres kreative evner benyttes, hvis I vil ændre lidt på detaljerne.
Eksempel på menu! (Klik)
Forret: Pil Pil rejer med Peberfrugtdip, urtemayo, og rugbrødschips
Hovedret: Glaseret og letrøget lammekrone med sellericreme, løgmarmelade, portvinsglace og fyldte svampe
Dessert: Crepes zuzette med is

Udfordrende:

Mange af retterne er givet på forhånd, men I vil få nogle råvarer som I selv skal trylle med. Grilleksperterne hjælper selvfølgelig til, hvis I er helt blanke på udfordringerne.
Eksempel på menu/råvarer! (Klik)

Forret: Skindsteget kulmule med safranmuslingefond og æble/jordskokke cremesuppe
Hovedret: Svamperisotto med freestyle unghanebryst og sprødt skind
Dessert: Blødende chokoladefondant med freestyle bær

Bestil

Margrethe Brandt

Direktør - Stepto

"Martin Mygdam stod for planlægning, levering og servering af mad og drikke til vores jubilæumsfest for ca. 200 gæster i telt. Martin leverede en anderledes, men helt igennem forrygende menu til vores gæster, som i den grad blev bemærket. Vi fik usædvanligt mange positive tilbagemeldinger – også efter selve dagen. Det smagte virkelig godt og tog sig rigtig godt ud med servering ved bordene. Martin havde også sørget for personalet til arrangementet og de mødte os med smil, hjælpsomhed og stort overblik. Der manglede aldrig noget nogen steder. Det var en virkelig god oplevelse og jeg kontakter straks Martin, næste gang vi skal holde et større arrangement."

Jan Larsen

Aalborg Håndbold - Direktør

"Aalborg Håndbold har i flere omgange haft fornøjelsen af at bruge Martin og hans crew, når vi har inviteret vore sponsorere til VIP arrangementer i forbindelse med vores håndboldkampe i Gigantium. Det har altid været ved udvalgte kampe, hvor vi har valgt at give den ekstra gas, så gæsterne har kunnet få en helt unik madoplevelse. Normalt spiser vores VIP gæster altid før kampen, men de gange Martin har været på banen, både med Team fra Weber og fra Napoleon, har det været efter kampen og der er blevet skruet ekstra op for blusset både på mad, drikke og fest. Vi taler altså om 4-500 mennesker der får serveret portionsanrettet mad, fadservering, buffet og meget mere, som har vi oplevet fra Martins hånd. Og så er det sågar tilberedt på grill lige foran gæsterne. Det gør altså bare et eller andet. Maden, servicen og oplevelsen har altid været tip top, og det er noget af det vores gæster taler længe og rosende om bagefter."

Juliette Guldborg

Job Vision - Direktør og medejer

"Job Vision har brugt MYGGENS flere gange. Hver gang har det været en stor oplevelse. Martin tryller den ene herlighed frem efter den anden. Vi har altid givet Martin et budget med frie rammer til selv, at sammensætte menuen, det har bestemt ikke skuffet. Martin levere sublimt mad, den bedste service og giver en rigtig god oplevelse. Vi kan på det varmeste anbefale Martin og giver vores bedste anbefaling med."

Henrik Hammershøj

Hobro IK - Drift- og Eventchef

"Martin har leveret mad til flere VIP arrangementer med 300-500 spisende gæster pr. gang i Hobro IK, hver gang har kvaliteten og smagen af maden været helt suveræn! Vi kan på det varmeste anbefale Martin til at levere maden til din næste fest eller event."

Tilbage