Grillkurser

Tilmeld dig et grillkursus, og få styr på madlavningen

Få styr på dine skills ved grillen, og lær at lave lækkerier som du nok ikke lige havde tænkt på.
På Myggens grillkurser får du ikke bare en god oplevelse, men bliver med kyndige hænder guidet til nye og spændende retter på grillen.

Har du kæmpet med at lave den helt sprøde bund på pizzaen, har du tørstegt din laks, brændt bøfferne på eller vil du bare ha’ ny inspiration og en fed oplevelse, så kan du tilmelde dig et af Myggens grillkurser.
Udover at afholde kurser med et tema, kan du/I komme med forslag, og så forbereder jeg et kursus der passer til det I ønsker.
Da kurserne er mobile, kan I bare samle en flok personer og booke mig til at komme til Jeres ønskede adresse. Måske har I allerede et ønske til et tema, eller I hellere vil nappe et af de kurser jeg har i skuffen.
Pizza, fisk og skaldyr, BBQ, grønt på grillen, Julemad på grillen, rundt om træpillegrillen, styr på gasgrillen mm. Er bare nogle af de kurser du kan tilmelde dig hos Myggens.

Teambuilding madlavning Aalborg

Tilmelding

Tilmeld dig vores grillkursus i dagGrillkurser

Se datoer for vores grillkurser

KOMMER SNART

Margrethe Brandt

Direktør -

"Martin Mygdam stod for planlægning, levering og servering af mad og drikke til vores jubilæumsfest for ca. 200 gæster i telt. Martin leverede en anderledes, men helt igennem forrygende menu til vores gæster, som i den grad blev bemærket. Vi fik usædvanligt mange positive tilbagemeldinger – også efter selve dagen. Det smagte virkelig godt og tog sig rigtig godt ud med servering ved bordene. Martin havde også sørget for personalet til arrangementet og de mødte os med smil, hjælpsomhed og stort overblik. Der manglede aldrig noget nogen steder. Det var en virkelig god oplevelse og jeg kontakter straks Martin, næste gang vi skal holde et større arrangement."

Jan Larsen

Aalborg Håndbold -

"Aalborg Håndbold har i flere omgange haft fornøjelsen af at bruge Martin og hans crew, når vi har inviteret vore sponsorere til VIP arrangementer i forbindelse med vores håndboldkampe i Gigantium. Det har altid været ved udvalgte kampe, hvor vi har valgt at give den ekstra gas, så gæsterne har kunnet få en helt unik madoplevelse. Normalt spiser vores VIP gæster altid før kampen, men de gange Martin har været på banen, både med Team fra Weber og fra Napoleon, har det været efter kampen og der er blevet skruet ekstra op for blusset både på mad, drikke og fest. Vi taler altså om 4-500 mennesker der får serveret portionsanrettet mad, fadservering, buffet og meget mere, som har vi oplevet fra Martins hånd. Og så er det sågar tilberedt på grill lige foran gæsterne. Det gør altså bare et eller andet. Maden, servicen og oplevelsen har altid været tip top, og det er noget af det vores gæster taler længe og rosende om bagefter."

Juliette Guldborg

Job Vision -

"Job Vision har brugt MYGGENS flere gange. Hver gang har det været en stor oplevelse. Martin tryller den ene herlighed frem efter den anden. Vi har altid givet Martin et budget med frie rammer til selv, at sammensætte menuen, det har bestemt ikke skuffet. Martin levere sublimt mad, den bedste service og giver en rigtig god oplevelse. Vi kan på det varmeste anbefale Martin og giver vores bedste anbefaling med."

Henrik Hammershøj

Hobro IK -

"Martin har leveret mad til flere VIP arrangementer med 300-500 spisende gæster pr. gang i Hobro IK, hver gang har kvaliteten og smagen af maden været helt suveræn! Vi kan på det varmeste anbefale Martin til at levere maden til din næste fest eller event."

Tilbage