Event truck

Mobil markedsføring så det basker

Med hele 43 m2, står Myggen’s Event truck klar til at rykke ud til dit næste arrangement.
Brug den som reklamesøjle, mobilt showroom, Teambuilding, festlokale, møde/konferencerum og meget mere.

Kan bookes både med og uden forplejning.

Når du booker Myggen’s eventtruck skal du ikke tænke på hverken varme, lys, musik, aircon eller fast gulv. Den har det hele.
Du kan indrette de 43 m3 indvendigt som du vil, og det store udvendige areal egner sig perfekt som reklamesøjle for din virksomhed, kunder eller lign.

Ring for pris. Med eller uden forplejning

Firmaarrangement Aalborg

Praktisk information

Vil du vide mere, så kontakt os.

Indvendig areal: 43 m2

Udvendig areal i alt: knap 200 m2

Siddende spisning: 35 pers.

Stående: 50 pers.

  • Varme
  • Dæmpbar lys
  • Musik
  • Fast gulv
  • Nem tilslutning af av udstyr eller lign
  • infoskærm
  • Reklame på facader og tagterasse muligt.
  • 9 m høje flagstænger
  • Optimalt med 16 Amp tilslutning – alternativt indbygget generator
Bestil

Margrethe Brandt

Direktør - Stepto

"Martin Mygdam stod for planlægning, levering og servering af mad og drikke til vores jubilæumsfest for ca. 200 gæster i telt. Martin leverede en anderledes, men helt igennem forrygende menu til vores gæster, som i den grad blev bemærket. Vi fik usædvanligt mange positive tilbagemeldinger – også efter selve dagen. Det smagte virkelig godt og tog sig rigtig godt ud med servering ved bordene. Martin havde også sørget for personalet til arrangementet og de mødte os med smil, hjælpsomhed og stort overblik. Der manglede aldrig noget nogen steder. Det var en virkelig god oplevelse og jeg kontakter straks Martin, næste gang vi skal holde et større arrangement."

Jan Larsen

Aalborg Håndbold - Direktør

"Aalborg Håndbold har i flere omgange haft fornøjelsen af at bruge Martin og hans crew, når vi har inviteret vore sponsorere til VIP arrangementer i forbindelse med vores håndboldkampe i Gigantium. Det har altid været ved udvalgte kampe, hvor vi har valgt at give den ekstra gas, så gæsterne har kunnet få en helt unik madoplevelse. Normalt spiser vores VIP gæster altid før kampen, men de gange Martin har været på banen, både med Team fra Weber og fra Napoleon, har det været efter kampen og der er blevet skruet ekstra op for blusset både på mad, drikke og fest. Vi taler altså om 4-500 mennesker der får serveret portionsanrettet mad, fadservering, buffet og meget mere, som har vi oplevet fra Martins hånd. Og så er det sågar tilberedt på grill lige foran gæsterne. Det gør altså bare et eller andet. Maden, servicen og oplevelsen har altid været tip top, og det er noget af det vores gæster taler længe og rosende om bagefter."

Juliette Guldborg

Job Vision - Direktør og medejer

"Job Vision har brugt MYGGENS flere gange. Hver gang har det været en stor oplevelse. Martin tryller den ene herlighed frem efter den anden. Vi har altid givet Martin et budget med frie rammer til selv, at sammensætte menuen, det har bestemt ikke skuffet. Martin levere sublimt mad, den bedste service og giver en rigtig god oplevelse. Vi kan på det varmeste anbefale Martin og giver vores bedste anbefaling med."

Henrik Hammershøj

Hobro IK - Drift- og Eventchef

"Martin har leveret mad til flere VIP arrangementer med 300-500 spisende gæster pr. gang i Hobro IK, hver gang har kvaliteten og smagen af maden været helt suveræn! Vi kan på det varmeste anbefale Martin til at levere maden til din næste fest eller event."

Tilbage